Multifunkciós léghűtő kocka

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
6,499Ft 0%
Eredeti ár:6,499 Ft
db

Multifunkciós léghűtő kocka

Egy mini légkondira vágysz? Egy frissítő, léghűtő, életminőséget javító kis kockát tegyél az életteredbe, amely elhozza neked a megnyugvást.

Ez a szögletes eszköz sok mindenre képes, többek közt lehűti a légteret, amit valamelyest párásít, tehát nem kell a száraz levegőt belélegezned. Vége az emiatti köhögéseknek, a kiszáradt bőr a múlté lehet.

A hűvösebb, párásabb szobában könnyebb lesz az alvás, napközben pedig a többféle színnel operáló világítás nyugtathatja le az elméd. A LED-világítás ki-be kapcsolható, ezt te szabályozhatod. 

De hogyan is működik?

A változás ezzel a „nyugtatóval” kezdődik, tartja a gyártó. A kockába vizet kell töltened, ezt hűti le az elektromos eszköz, és ennek páráját juttatja ki a légtérbeAkár több fokkal is csökkentheti a hőmérsékletet. A 30° Celsius fokos szobában gyorsabban szaporodnak a baktériumok, az eszközzel csökkentett hő viszont már kevésbé lesz ideális számukra.

A hűtés gyorsan megtörténik, és akár nyolc órán át kitart egy 600 ml-es felöntés. Az eszköz pedig kis helyen is elfér. Használhatod otthon, a munkahelyeden, óvodában, bárhol. Arra figyelj, hogy mindig a leírásnak megfelelően tartsd tisztán.

Főbb jellemzők:

  • Léghűtő eszköz
  • Űrtartalom: 600 ml
  • Üzemidő: akár 8 óra
  • Maximális levegőfújó sebesség: 3,5 m/s
  • Jég és víz is tehető bele
  • Méret: 17 x 17 x 17 cm

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db