Gumiszalag, erősítő gumiszalag, fitness gumiszalag 2 db

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,990Ft -3%
Eredeti ár:3,090 Ft
db


Használatával hatékonyan formálhatod az alakodat. Tökéletes otthoni edzéshez. Sok ülőmunka okozta fájdalmak csökkentésére alkalmas gyakorlatokhoz is megfelelő. Minden korosztálynak ideális. Karcsú alakot és feszes formákat szeretnél? Mindezt otthoni edzéssel akarod elérni? Akkor ideje belevágni a Pilates-tornába. Ennek a mozgásformának köszönhetően sportos, vékony testalkatot építhetsz fel, mi több, elsajátíthatod a szép testtartást és tudatos mozgást is. Ehhez a teljes testet átmozgató tornához egyetlen egy eszközre lesz szükséged, az Erősítő gumiszalagra. Hasznos tudnivalók: A terméknek hála eredményesebben edzheted izomzatodat, ráadásul egyaránt használhatod a karok, csípő, combok és a hátizom fejlesztésére is. Segítségével új szintre emelheted a Pilates-torna hatékonyságát, hiszen a gyakorlatokat a szalaggal lassabban, de nagyobb terhelés alatt végezheted el. Nemcsak Pilateshez ideális a gumiszalag, hanem beépítheted aerobikgyakorlatok közé, használhatod rehabilitációs célokra, de akár komoly erőedzés is végezhető vele. Mit rejt a termék doboza? 2 db Gumiszalag, erősítő gumiszalag, fintess szalag

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db