Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,190Ft
db
Az ellenállás sávos edzés rendkívül hatékony a zsírégetésben, növeli az izomerőt, továbbá segít növelni a koordinációt, fokozza az állóképességet, a rugalmasságot, megmozgatja a különböző izomcsoportokat, például váll, kar, láb, fenék, stb. A szett 5 különböző erősségű gumikötelet tartalmaz, melyek alkalmasak a bemelegítéshez vagy a nehezebb gyakorlatokhoz is, edzettségi szinttől függetlenül. Használatával szinte az összes izomcsoport megdolgoztatható. Függetlenül attól, hogy teljes test-edzést szeretnél, vagy egyszerre csak egy izomcsoporton szeretnél dolgozni. A csomagban található rögzítőkkel az ajtókerethez is fogathatod, így még több lehetőséged van a használatra. Vidd magaddal, eddz bárhol! Jellemzők Gumi ellenállás-erősségek: Sárga kötél: Ultra könnyű (4,5 kg) Piros kötél: Könnyű (6,8 kg) Kék kötél: Közepes (9 kg) Zöld kötél: Nehéz (11,3 kg) Fekete kötél: Extra nehéz (13,6 kg) Kényelmes, biztonságos fogantyúk. Strapabíró fém kötések. Rögzíthető: ajtóhoz, kilincshez, akasztókhoz és lábtartókhoz Anyaga: 100 latex MPN Ajándék tároló táskával.

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db