Aromaterápiás párásító távirányítóval 400ml - Sötétbarna

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
11,590Ft
db
Jellemzők: Negatív ionok termelésével csökkenti a ránk káros ionokat (pozitív ionok). Az aromaterápiás párásító nagyszerű megoldás, különösen allergiásoknak, asztmásoknak, valamint állandó fejfájásra panaszkodóknak. Az aromaterápiás párásító másodpercenként egymilliószoros frekvenciájú jelet állít elő. Az olaj vízbe öntése után a párásító aromákat bocsát ki (csak vízben oldódó termékekhez alkalmas). A készletben 3 ilyen olaj található. A lehető legalacsonyabb zajt produkálja, ennek köszönhetően nem megterhelő a háztartásban élők számára. Alacsony energiafogyasztást biztosít. Javasoljuk, hogy vízkőmentesített vagy desztillált vizet használj a párásítóhoz. Automatikus kikapcsolási funkcióval rendelkezik, amikor a tartályban lévő víz elfogy, kikapcsol. Sötét barna színű Anyaga: Műanyag Tartály térfogata: 400 ml Hatékonyság: 30 ml/h Tápkábel hossza: 180 cm Illóolajok a készletben: 3 db Méret: 17x13 cm Súlya a csomagolással: 0,7 kg A csomag tartalma: Aromaterápiás párásító Tápkábel Távirányító Mérőedény (120ml) 3 illóolaj

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db