Aromaterápiás párologtató élethű művirág dekorációval, világítással - 180 ml

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
8,099Ft 0%
Eredeti ár:8,099 Ft
db

Aromaterápiás párologtató élethű művirág dekorációval, világítással - 180 ml

Száraz a levegő a lakásodban? Jól esne egy kis felfrissülés? Használd ezt az aromaterápiás párologtatót, aminek elegáns dekorációja és LED fénye jól mutat majd a szobában!

A csendesen működő párologtatót 180 ml-es tartállyal látták el, tetején élethű, lila művirágok láthatóka, a közepén pedig beépített LED csík világít. Kiválaszthatsz egy színt, de akár azt is beállíthatod, hogy a diffúzór fényeinek színe folyamatosan változzon.

A készülék tisztítja a levegőt, segít pihenni és békés körülményeket teremt az alváshoz. A párologtatásnak számos pozitív élettani hatása ismert: a párásabb levegő csökkenti az asztma és a megfázás tüneteit, erősíti az immunitást, míg a hozzáadott különböző illatok csökkenthetik a stresszt.

A párásító/diffúzor használata:

1. A diffúzor tartályába minden esetben tiszta csapvizet töltsünk, amennyiben a helyi csapvíz kemény, érdemes desztiláltvizet használni.

2. illóolaj használata esetén először minden esetben a vizet töltsük a tartályba, ezt követően pedig 2-4 csepp illóolajat. Más vegyszerek vagy nagyobb mennyiségű olaj a készülék meghibásodását okozhatja.

3. A diffúzor tartályát minden használat után érdemes tiszta vízzel kiöblíteni, ha illóolajokat is használunk, ezt mindenképp tegyük meg.

Főbb jellemzői:

  • Aromaterápiás párologtató / diffúzor
  • Mérete: 14x11 cm
  • Kapacitás: 180 ml
  • Teljesítmény: 4W
  • A készülék teste fehér, a tetejében lévő művirágok pedig lila színűek
  • USB kábelről működtethető
  • LED világítás, 7 színnel

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db