Alakformáló öv 3XL

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
6,190Ft 0%
Eredeti ár:6,190 Ft
db


Segíti a hastájéki fogyást, továbbá a kívánt alak elérését. A 3 pántnak köszönhetően stabilan tartja a derekadat. Támogatja a helyes testtartást. Érezd magad otthonosan a kedvenc ruháidban! Hiába a kitartó edzés, van az a bizonyos pár kiló, ami nem tűnik el? A KütyüBazár csapata elhozta neked azt az eszközt melynek használatával nem álom többé a darázsderék! Az alakformáló öv segítségével elbúcsúzhatsz a súlyfeleslegtől és újra tündökölhetsz kedvenc ruháidban! Az alakformáló öv kialakításának köszönhetően hőhatással segíti az alakformálást és már optikailag is hozzájárul a kívánt forma eléréséhez. Könnyedén hordhatod imádott ruháid alatt is, a turpisságot senki nem fogja észrevenni. Testtartás javító hatása az irodában ülve vagy edzés közben is segít az egészséges életmódot. A termék tulajdonságai: Anyaga: 75% neoprém, 15% poliészter, 15% nylon Szín: fekete Méretek: S/M/L/XL/2XL/3XL 3 tépőzáras pánt és cipzár a stabil tartáshoz Mit rejt a termék doboza? 1 db Alakformáló öv

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db