Ultrahangos kavitációs zsírbontó készülék

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
12,190Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Jellemzők Infravörös és elektrostimulációs (EMS) ultrahangos kavitációs (ultrahangos zsírbontás) anticellulit masszázs. Ideális a test zsírt felhalmozó területeihez, például a hashoz, a farizmokhoz, a lábakhoz és a karokhoz. Fejlett technológiájának és hármas funkciójának köszönhetően belsőleg működik, hogy eltávolítsa a lokalizált zsírt, és helyreállítsa a bőr rugalmasságát és feszességét. Nagy segítség a csúnya „narancsbőr” hatékony kezelésében. Alacsony frekvenciájú ultrahanggal rendelkezik, elektromágneses impulzusokat használó elektrostimulációval és infravörös hővel fokozza a hatásokat. Különböző beállításokkal és intenzitásokkal rendelkezik, az elvégzendő funkciótól és a kezelendő területtől függően, és minden alkalommal teljes mértékben alkalmazkodik az  igényeidhez és preferenciáidhoz. Biztonságos, egyszerű és megfizethető módszer a hatékony anti-cellulit kezelés professzionális eredménnyel történő elvégzésére, amely számos előnnyel jár. Ha a készülék túlmelegedne, automatikusan kikapcsol. Tartozék egy hálózati adapter, 2 párna (EMS) és 2 csere. Kényelmes, egyszerű és biztonságos használat. Könnyű és kezelhető. Napi használatra ajánlott: 5-15 perc AC in: 220-240 V / 50-60 Hz DC in: 15 V / 800 mA / 12 W Hálózati Adapter: 1,6 m Dugó típus: C Méretei kb.: 7,5 x 18 x 5 cm Anyag: ABS https://youtu.be/z895zMsl59U

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db