2.1 HDMI kábel - 8K képminőség

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,690Ft
db
A HDMI kábel jellemzői: Kép és hang egyidejű javítása - A hang videó egyidejű használata jelentősen növeli a készülékek használatának kényelmét és megkönnyíti a munkát, tanulást vagy pihenést. Mostantól kristálytiszta hangot és 8K képminőséget élvezhetsz. Kompatibilitás - Kompatibilis minden HDMI porttal ellátott audio/video eszközzel. Például: DVD-lejátszók, Blu-ray lejátszók, játékkonzolok, számítógépek, projektorok, monitorok és digitális TV-k. A kábel hossza 300 cm, ami akár távoli eszközök csatlakoztatására is elegendő. Csak csatlakoztasd a készülékhez és máris használatra kész. Prémium minőség - Ez a csúcsminőségű kábel, erős anyagokból készült és a legújabb technológiákat használták fel készítésénél. Megerősített külső borítás - A kábel fém konstrukciója megakadályozza, hogy összegabalyodjon, az egyei fonás pedig ellenállóvá teszi a kisebb mechanikai sérülésekkel és kopásokkal szemben . A csatlakozók fémből és aranyozottak, így stabil kép- és hangátvitelt biztosítanak, valamint ellenállnak a korróziónak és a sérüléseknek. További specifikációk: Prémium HDMI: 2.1 nagy sebesség Felbontás: 8K 60Hz (7680x4320), 4K 120Hz Gubancmentes: igen Kábel hossza: 200 cm Anyaga: Fém/PVC Súly: 0,113 kg A csomag tartalma: 1 db HDMI kábel

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db