Hordozható mini nyomtató

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
7,990Ft
db
A hordozható mini nyomtató jellemzői: Nyomtatási sebesség – a hőnyomtató nagyon gyors a nyomtatásban, ami különösen olyan helyeken hasznos, ahol dokumentumok, szövegek és fényképek azonnali nyomtatása szükséges telefonról vagy táblagépről. A közvetlen hőnyomtatók éppen ilyen kivételes nyomtatási sebességet kínálnak. Kis méret - a mini nyomtató kompakt méretekkel rendelkezik, így könnyen szállítható, használható és tárolható. Könnyen elfér pénztárcában, hátizsákban vagy akár zsebben is. A macska kialakítása tetszeni fog a gyerekeknek és a tinédzsereknek. Könnyű használat - a készülék könnyen használható, és nem igényel bonyolult nyomtatószoftvert. Csak töltsd le a Fun Print alkalmazást, vagy olvasd be az utasításokhoz mellékelt QR-kódot. Az alkalmazás letöltése után egyszerűen kapcsold be a nyomtatót, és Bluetooth-on keresztül csatlakoztasd a telefonodhoz vagy táblagépedhez, a nyomtató neve MX 06 – 5286. Az alkalmazás számos nyelven elérhető. 11 nyomtatóhenger – a készlet 11 nyomtatóhengert is tartalmaz. Sokáig fog tartani. Az első tekercs már be van helyezve a nyomtatóba. Anyaga: Műanyag Töltés: USB - USB Type-C Termikus: Igen Méretek: 11 x 7,8 x 3,7 cm Súlya: 350 g Súlya csomagban: 477 g A csomag tartalma: Hordozható mini nyomtató 11 db nyomtatóhenger

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db