Wifis 5m-es ledszalag

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,690 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
6,290Ft -15%
Eredeti ár:7,390 Ft
db

WiFi RGB okos LED szalag szett távirányítóval telefon éshangvezérlés 5m

Dobja fel otthonát okos hangulatvilágítással!

Beépített WiFi chip-jének köszönhetően internet-kapcsolattalrendelkező iOS (Apple) vagy Android mobiltelefonon futó Magic Home Pro Appsegítségével távolról is vezérelhetjük a LED csík fényerősségét és akiválaszthatjuk a kívánt színt. Természetesen beállíthatunk időzített ki/bekapcsolást is.

Zenehallgatási üzemmódban az app a zene ritmusára vezérli aszínek változását, így a WiFi-s RGB vezérléssel a party-hoz a fényjáték iskéznél lesz. 

Az okostelefon kamerája segítségével az app képes a képenkiválasztott színt a LED-csíkon megjeleníteni, így a színes hangulatfény isgyorsan beállítató vele.

Nem csak egy konkrét színt, hanem előre definiált színsémátis választhatunk az app-ban, ami a fény változását vezérli számunkra, ha valamiizgalmasabbra vágyunk egy állandó színnél. DIY üzemmódban pedig létrehozhatjuka saját színsémáinkat.

Beépített mikrofonjának köszönhetően nemcsak a zenére történővezérlés lehetséges, de Google Home és Alexa okosotthon rendszerekbenhangvezérléssel is működtethető.

Ha nincs kedvünk applikációt használni, egy 24 gombostávirányító is rendelkezésünkre áll, mellyel könnyedén beállítható az effektus,áttűnés, szín, fényerő, stb.

A led szalag  vastag szilikonborítást kapott a nagyobbellenállóság érdekében, a hátoldalán pedig erős, öntapadós felülettelrendelkezik

A készlet összesen 5m LED szalagot tartalmaz egy tekercsen

A jelöléseknél a szalag vágható is

Technikai paraméterek:

LED szalag hossz: 5m

Kontroller csatornák száma: 1

LED típus: 5050 SMD LED

Szalag feszültség: 12V

Bemeneti feszültség: 4,5-25V

Védettség: IP20 (csak beltérre, száraz környezetbe)

Távirányíthatósági max. távolság: 30m

A készlet tartalma:

1 db 5 méteres LED szalag

1 db távirányító

1 db kontroller

1 db tápegység

 

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a AVI raktárból, melynek szállítási díja 1690 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db