Skót duda Watch tartán zöld fekete - utánvéttel vagy ingyenes szállítással

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Szállítási határidő: 5-7 munkanap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
75,890Ft -14%
Eredeti ár:88,032 Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Ez a lenyűgöző skót duda készlet megfelelő kezdők vagy tanulók számára, és rengeteg mókával szolgál. A skót duda egy remek múltú, fúvós hangszer. A zsákba való levegő fújásával nő a nyomás, és egy folytonos és összhangos hang jön létre a sípokban.

A zsák, kiváló minőségű szintetikus anyagból készült egy zöld-fekete watch tartán borítással. Gondosan előállított, hogy 100% levegőszigetelő legyen, így biztosítván a kiváló minőségű hangokat. A sípok a legkiválóbb minőségű indiai rózsafából készültek, egy sima rózsafa borítással. A nádsípoknak remek hangerejük van, és egy remek hangzást adnak a hangszer játszása alatt.

A készlet tartalmazza a szákot, kötőket, a szólamsípot, műanyag szólamsípot, 2 tenor sípot, 2 nád sípot és egy 1 huzatot.

  • Szövet borítás: Zöld fekete watch tartán
  • Sípok: Indiai rózsafa, rózsafa kidolgozással
  • Jellemzői:
  • 100 % légszigetelő szintetikus zsák
  • Tartán zsák borító és találó kötél
  • Fél- elefántcsont utánzat és fél- ezüst heggyel
  • Tartalmazott 1 szett nád síp és műanyag szólamsíp

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5-7 munkanap. A terméket  DPD futárszolgálat szállítja ki a iL raktárból, melynek szállítási díja utánvét esetén 0 Ft, minden más fizetési módnál a szállítási költség 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés az Ügyfélszolgálatunkon lehetséges. A termékre 2 év jótállást biztosítunk.

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 21 napos elállás keretén belül lehetséges. A terméket a DPD szállítja el, mely költsége: 0 Ft, az elállás bejelentésétől számítva 4 napon belül.


Termékazonosító: 70044
Súly: 1.98 kg
Csomagszám: 1 db