Vízfesték toll szett (20 darabos)

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
4,890Ft -28%
Eredeti ár:6,790 Ft
db


Rajzolj, fess, alkoss! 20 darab csodálatos szín közül választhatsz! Semmi másra nincs szükséged az alkotáshoz, csak egy papírra és erre a Vízfesték toll szettre! Mindig is tetszettek a festmények? Mindig is szerettél vízfestékkel dolgozni? Szívesen díszítenéd egy különleges képpel otthonodat, ajándékokat készítenél, vagy csak szimplán festeni szeretnél? Most itt a lehetőség! Ez a Vízfesték toll szett szemet gyönyörködtető színekben pompázik! 48 darab különböző, szebbnél szebb vízfesték tollat tartalmaz, amelyek között garantáltan meg fogod találni a Neked tetsző darabot is. Van egy üres falrészed? Esetleg ajándékba szeretnél adni egy általad készített képet? A saját készítésű ajándék minden formában a legjobb választás! Így a vízfestékkel készült alkotások is elkápráztatnak mindenkit, kortól, nemtől és minden egyéb tulajdonságtól függetlenül! Azonban ahhoz, hogy az ajándékod igazán tökéletes és különleges legyen, szükséged lesz egy kis segítségre, mégpedig a 20 darabos Vízfesték toll szettte! Készíts saját kezűleg ajándékokat, az egyedi ajándék élményért! A termék tulajdonságai: Méretek: 158mm x 9.2mm Mit rejt a termék doboza? 20 db Vízfesték toll 20 különböző színben

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db