Vízálló LED-es övtáska kocogáshoz, futáshoz

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,199Ft 0%
Eredeti ár:2,199 Ft
db

Vízálló LED-es övtáska kocogáshoz, futáshoz

A vízálló LED-es övtáska tökéletes választás minden kocogó vagy futó számára, akik szeretnék biztonságosan és kényelmesen tárolni az értékeiket. Ez a praktikus övtáska rendelkezik beépített LED világítással, ami segít megőrizni a láthatóságot és növeli a biztonságot az éjszakai futások során.

A táska vízálló anyagból készül, így nem kell aggódnod az eső vagy izzadság által okozott károk miatt. Az értékeid biztonságban maradnak, és te fókuszálhatsz az edzésedre vagy futásodra.

A LED világítás többféle üzemmóddal rendelkezik: 1. gomb: egyszer megnyomva - pirosan világít, kétszer megnyomva - fehéren világít, háromszor megnyomva - villog pirosan és fehéren, 2. gomb: egyszer megnyomva - fehéren erősen világít a LED csík elől, kétszer megnyomva - fehéren gyengébben világít a LED csík elől, háromszor megnyomva - villog fehéren, négyszer megnyomva - pirosan világít, ötször megnyomva - pirosan villog. Ez lehetővé teszi, hogy személyre szabhasd a világítást az adott körülményekhez és igényeidhez.

Az övtáska ergonomikus és könnyű, így kényelmesen viselhető futás közben. A pánt állítható, hogy illeszkedjen az egyéni méretekhez, és biztosan a helyén maradjon az edzés során. Továbbá zsebbel is rendelkezik, ahol tárolhatod a telefonodat, kulcsaidat, pénztárcádat vagy más kiegészítőket.

Bármilyen időjárási körülmények között vagy tevékenység során használható ez a vízálló LED-es övtáska és tökéletes társ lesz a kocogás vagy futás alatt, hogy biztonságosan és kényelmesen szállíthasd az értékeidet, miközben fenntartod a láthatóságot és stílusos megjelenést.

Főbb jellemzők:

  • Vízálló anyagból készült övtáska
  • Beépített LED világítás a láthatóság és biztonság érdekében
  • Különböző üzemmódok állíthatók a LED világítással (piros és fehér)
  • Ergonomikus és könnyű kialakítás
  • Állítható pánt a tökéletes illeszkedésért
  • Zsebbel az értékek tárolására
  • Stílusos megjelenés és láthatóság bármilyen időjárási körülmények között
  • A mellékelt USB kábellel tölthető
  • Tépőzáras LED csík az elején: 15,5 cm hosszú
  • Hátulján lévő világítás: 7,5x4x2 cm

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db