Vegyszermentes csiga csapda

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
3,290Ft -31%
Eredeti ár:4,790 Ft
db


Védd meg veteményeskertedet és virágaidat a csigáktól! Környezetbarát anyagból készült. Ne kísérletezz tovább flakonokkal, poharakkal és egyéb házi módszerekkel! Megtámadták veteményesedet a csigák? Összerágták a zöldségeket és mindenhol fénylik a nyálkájuk? Ezek a kis szemtelen puhatestűek éjszaka nagyon aktívak és szinte minden kertben előfordulnak. Rajonganak a veteményesekért, hiszen sok kedvenc növényük akad benne, mint pl.: sárgarépa, uborka, saláta, szamóca, gomba, burgonya stb. Ha a Te kertedben is megjelentek már ezek a betolakodók, ne várd meg, hogy még nagyobb kárt tegyenek a növényeidben! Előzd meg a bajt a Vegyszermentes csiga csapdával! A kütyüvel könnyedén el tudod őket fogni anélkül, hogy kárt tennél bennük. Vedd fel a kerti harcot a csigákkal és gyűjtsd be őket ezzel a trükkös csapdával. Hasznos tudnivalók: Használata nagyon egyszerű, előkészítése pedig csak pár percet vesz igénybe. Első lépésként a veteményeskertedben ássál egy kisebb gödröt a növényeid mellé, amelybe bele tudod tenni a csapdát! Akkor jó, ha a pereme alig látszódik ki a földből. Majd egyengesd el körülötte a földet. A csigák szeretik a sört, ezért önts egy keveset a csapdába és helyezd rá a tetejét! A csigák a sör miatt becsúsznak a kütyübe, azonban onnan kijönni már nem fognak tudni. A csapda erős, tartós környezetbarát műanyagból készült. A Csiga csapda tulajdonságai: Anyag: tartós környezetbarát műanyag Szín: Zöld Teljesen környezetbarát Méret: 11 x 10 x 10 cm Alkalmazható: 20-50 négyzetméteren Mit rejt a termék doboza? 1 db Vegyszermentes csiga csapda

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db