Vákuumos mitesszereltávolító készülék

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
6,299Ft 0%
Eredeti ár:6,299 Ft
db

Vákuumos mitesszereltávolító készülék

Neked is folyamatos problémát és kellemetlenséget okoz az arcodon újra és újra megjelenő mitesszerek és pattanások hada? Ha tartós és alapos megoldást szeretnél elérni otthon, válaszd ezt a készüléket!

A vákuumos eszközzel gyakorlatilag kiszívod bőrödből ezeket a kezdeményeket még azelőtt, hogy azok begyulladnának, így megelőzve a pattanások kialakulását. Sokkal tisztább, egészségesebb bőröd lesz, javul a vérkeringés, így a tápanyagellátás, ezért az üdeség is garantált. Érdemes a gép használata után természetes összetevőket tartalmazó pórusösszehúzó készítményt végigsimítanod az arcodon, hogy a megtisztított pórusokba kevesebb szennyeződés jusson.

Az eszköz rendkívül egyszerű egy gombos kezelővel van ellátva, a fejei pedig cserélhetőek annak függvényében, hogy épp mire van szükséged. Összesen hat darab fejet találsz majd a csomagban. Az eszközt USB-kábellel tudod gyorsan feltölteni, utána viheted magaddal, ahová csak akarod.

Főbb jellemzők:

  • Vákuumos mitesszereltávolító
  • Akkumulátoros
  • 6 db cserélhető fejjel
  • Könnyű, egy gombos kezelés
  • Hordozható
  • Színe: fehér
  • Mérete: 23 x 4,5 cm

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db