Mini mitesszereltávolító és pórustisztító készülék

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
5,399Ft 0%
Eredeti ár:5,399 Ft
db

Mini mitesszereltávolító és pórustisztító készülék

Tele van az arcod apró mitesszerrel? Szeretnéd a nyomkodást egy kíméletesebb módszerre cserélni? Ez a  mini mitesszereltávolító és pórustisztító mostantól bárhol veled lehet!

A pórustisztító készülék pillanatok alatt eltávolítja a mitesszereket a nehezen hozzáférhető helyekről, mint az orrod, az állad és a szájkörnyék területeiről. Minden bőrtípushoz használható, kíméletesen tisztít és ápolt megjelenést kölcsönöz, mintha a kozmetikustól sétáltál volna ki. A pórustisztító készülék méretének köszönhetően mindig a táskádban vagy a neszeszeredben lehet, így az utazások során sem kell lemondanod a sima és pattanásmentes arcbőrről. 

Használata előtt érdemes kitágítani a kezelendő területen lévő pórusokat gőzöléssel vagy egy forró fürdővel. Így könnyebben eltávolíthatóak a nem kívánt fekete pöttyök a bőrödből. A pórustisztító készülékhez 4 db különböző méretű tisztítófej tartozik, így maximálisan a kezelendő bőrfelülethez igazíthatod, például az álladon a nagyobb fejet, az orrod tövében pedig a kisebbik fejet alkalmazd.

Az arckezelést érdemes többször is elvégezned a kívánt hatás elérése érdekében, de a kezelések között tarts néhány nap szünetet. A tisztítófejekben keletkezett szennyeződéseket vízzel mosd ki minden használat után.

Főbb jellemzők:

  • Mini mitesszereltávolító készülék
  • Vákuumos tisztítás
  • 4 db cserélhető fejjel
  • Eltávolítja a mitesszereket
  • Kitisztítja a pórusokat 
  • Kíméletesen az arcbőrhöz
  • Bárhová magaddal viheted
  • Kompakt méret

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db