Vágásbiztos kesztyű

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
1,599Ft 0%
Eredeti ár:1,599 Ft
db

Vágásbiztos kesztyű

Sürögsz-forogsz a konyhában? Napi szinten használod a késeidet, szeletelőidet? Te is félsz sokszor, hogy a nagy sietségben és kapkodásban elvágod a kezed? Esetleg arra is ügyelned kell, hogy gyermeked segédkezne, neki se essék baja? Felszabadulhatsz! Ezzel a kesztyűvel se neked, se a szeretteidnek nem lesz baja az éles tárgyak közelében.

A vágásbiztos kesztyű a piacon elérhető legmagasabb minőségű anyagból készült, 4x erősebb, mint a bőr. Kiváló a tapadása, így kisebb és nagyobb kezekre is illik. A könnyű és kényelmes kesztyű a legmagasabb szintű vágási ellenállással rendelkezik.

Ideális vágáshoz, szeleteléshez, csontozáshoz, a mandolin szeletelőkhöz, fafeldolgozáshoz, faragáshoz, szerelési munkákhoz és még számos más tevékenységhez. Nem utolsó sorban, az eltört tányérokat és poharakat is bátran felszedheted, anélkül hogy megsérülnél.

Főbb jellemzők:

  • Vágásálló kesztyű
  • Bármilyen tevékenységhez használhatod, de ideális főzéshez és szereléshez
  • Az egész család használhatja
  • Négyszer erősebb mint a bőr
  • A legmagasabb szintű vágási ellenállással rendelkezik: EN388 5
  • 1 db kesztyű a csomagban

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db