94 részes racsnis dugókulcs készlet

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
16,899Ft 0%
Eredeti ár:16,899 Ft
db

94 részes racsnis dugókulcs készlet

Régóta szemezel egy nagyobb szerszámkészlettel? Fontos számodra, hogy alkalmas legyen otthoni és professzionális feladatok elvégzésére is? Nem nyúlsz félre, ha a 94 részes dugókulcs és csavarhúzó készletet választod.

Kiváló akár ajándékba is autórajongóknak és az otthoni barkácsolóknak is egyaránt. Garázsoknak és műhelyek elengedhetetlen kelléke. Ez egy multifunkcionális készlet, amely 94 egységet tartalmaz, a feladatok széles körének végrehajtásának. Kényelmes a használata, a szerszámok erős műanyag dobozban találhatóak, így mindig meg lesz a helye minden szerszámnak - mint tudjuk, rend a lelke mindennek. A szerszámokat nagy kopásállóság jellemzi, kemény felülettel rendelkeznek, ugyanakkor belső szerkezetükben finomszemcsések.

Főbb jellemzők:

  • Kompakt szerszámkészlet
  • Hobbi és műhely körülmények között is kiváló
  • 94 db szerszám
  • Kemény felület belül finom szemcsés szerkezet
  • Praktikus műanyag tokban
  • Kb. 6,5 kg összsúllyal

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Súly: 6 kg
Csomagszám: 1 db