Úszó, világító úszó, horgász ledes úszó- Ajándék elemmel

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
3,090Ft -35%
Eredeti ár:4,790 Ft
db


Ne hagyd megszökni a halakat! Éjszakai pecásoknak kötelező darab. Tökéletes ajándék a horgászat szerelmeseinek. Sportként űzöd a horgászást? Nem riadsz vissza egy-egy éjszakai pecázástól sem? Az esti horgászat meglehetősen körülményes, hiszen a megnehezedett látási viszonyoknak köszönhetően gyakran megesik, hogy hiába volt kapásod, mire azt észreveszed, a hal már réges-rég megszökött. Járj túl a halak eszén! A Világító úszónak hála nem kell többé aggódnod, hogy a horgot üresen húzod ki a vízből. Felejtsd el a sötét víz állandó fürkészését, a pecabot folyamatos vizsgálását és a szüntelen fülelést, hogy vajon van-e kapásod. Ennek a horgász ledes úszónak hála garantáltan tudni fogod, hogy mikor akadt hal a horgodra. Élénken világító csúcsa pillanatok alatt értésedre fogja adni, hogy bizony kapásod van. Ezentúl esélyük sem lesz a halaknak arra, hogy meglépjenek. Az úszó vízálló, minőségi anyagokból készült, így bátran alkalmazhatod akár egy egész éjszakás horgászás során is. Strapabíró kialakításának hála pedig hosszú évekig lesz hű társad a pecázások alkalmával. Amikor nincs használatban a termék vedd ki belőle az elemet és hagyd kiszáradni. Az Úszó, világító úszó, horgász ledes úszó tulajdonságai: Méret: 33 cm Anyag: fa + szénszál + optikai szál Szín: piros, fehér Elem: RC425 5 méternél kisebb vízmélységben használható Vízálló Kistestű úszó Mit rejt a termék doboza? 1 db Uszó, világító úszó, horgász ledes úszó

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db