Toalett LED világítás

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
1,290Ft
db
Ugye milyen kellemetlen éjszaka a mosdóba kibotorkálva felkapcsolni a villanyt? Kiveri az álmot a legjobb alvó szeméből is. Probléma megoldva, mostantól ezt elfelejtheted! A szolid LED-ek mozgásra kapcsolnak, így nem sütik ki a szemed hajnalban, miközben hangulatos modern külsőt kölcsönöznek az otthonodnak. Tedd modernebbé és praktikusabbá a toalettedet ezzel a fürdőszobai kiegészítővel! Itt az idő, hogy megismerkedj legújabb termékünkkel, ami vonzóvá varázsolja az unalmas fehér fürdőszobai WC kagylódat! A gyerekek imádják, mert a szivárvány minden színében pompázik, mondhatni gyerekjáték lesz a WC-n eltöltött idő. A férjeknek/időseknek egyaránt ajánljuk, mivel mozgásérzékelője azonnal felkapcsolja a LED világítást és azonnal láthatod hol van a WC. Az energiatakarékos LED technológiának köszönhetően nem kell aggódnod az elemek miatt sem, azokról szinte meg is feledkezhetsz. https://youtu.be/7aoHrjq5tUU Egyéb jellemzők: Típus: Éjszakai fény Teljesítmény: 0,5 W LED: 1 x SMD 0603 LED színe: Váltakozó színek Akkumulátor típusa: 3 x AAA elem (nem tartozék) Bemeneti feszültség: DC 4,5 V Anyaga: ABS A csomag tartalma: 1 db LED Toalett világítás

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db