THO M-9027, Kompakt bitfejes akkus ütvecsavarozó, kerékkulcs, 2 db 88V akksival, kofferben

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
31,900Ft -16%
Eredeti ár:37,990 Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Termékleírás:

A THO M-9027 kompakt bitfejes akkus ütvecsavarozó és kerékkulcs egyforradalmi eszköz a hatékony csavarozáshoz és szereléshez. Az eszköz mágnesesbelsőbitfejes kialakítása biztosítja a stabil és pontos munkavégzést, míg akompakt és könnyű szerkezet lehetővé teszi a kényelmes és hosszabb idejűhasználatot.

A szénkefementes motorral és a kézreálló kialakítással rendelkezőütvecsavarozó ideális választás mindennapi felhasználásra. A beépítettnyomatékszabályzó lehetővé teszi a precíz beállítást az adott munkafeladathoz,így biztosítva a maximális teljesítményt.

A csomag két nagy kapacitású 3 Ah-s lítium-ion akkumulátort, hosszúüzemidőt biztosít, valamint egy gyorstöltőt, amely rövid idő alatt tölti fel azakkumulátort. A névleges maximális teljesítménye 580 NM, ami elegendő erőtbiztosít a keményebb csavarok és anyák meghajtásához.

A készlettel együtt érkezik öt gépi dugófej (14, 17, 19, 21, 22), valamintnégy mágneses hatlapfejű csavar befogó (6 mm, 8 mm, 10 mm, 12 mm). csomagbitfej átalakítót, hat csavarbehajtó fejet, nyolc fúrószárat (4 fém, 4 fa), ésegy flexibilis hex adaptert is talál a csomagban. Ez a sokoldalúkiegészítőkészlet lehetővé teszi a gép széleskörű felhasználását különbözőmunkafeladatokhoz.

A dokkolós gyorstöltő és az akku töltöttség jelző segítségével mindigkészen állsz a munkára. A gumírozott markolat kényelmes fogást biztosít, míg akompakt kialakítás lehetővé teszi a könnyű szállítást és tárolást. Az egészkészletet egy masszív műanyag kofferben szállítjuk, így mindig rendbentarthatod és könnyen szállíthatod munkahelyről.

A THO M-9027 kompakt bitfejes akkus ütvecsavarozó és kerékkulcs – ahatékonyság és kényelem tökéletes egyensúlya minden barkácsoló vagy profiszámára. Legyen szó csavarozásról, szerelésről vagy bármilyen más feladatról,ez az eszköz mindig a

Csomag tartalma:

  • 5 db gépi dugófej: 14, 17, 19, 21, 22
  • 4 db mágneses hatlapfejű csavar befogó: 6 mm, 8mm, 10 mm, 12 mm
  • bitfej átalakító
  • 6 db csavarbehajtó fej
  • 8 db fúrószár: 4 fém, 4 fa
  • flexibilis hex adapter
  • dokkolós gyorstöltő
  • segédfény
  • Akku töltöttség jelző
  • gumírozott markolat
  • kompakt kialakítás
  • műanyag koffer

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a AVI raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db