Terepmintás függőágy - 260 x 140 cm

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
7,190Ft
db
A függőágy jellemzői: A termék a legjobb minőségű anyagokból készült, a függőágy rendkívül rugalmas és tartós, aminek köszönhetően a pihenés még kellemesebb lesz. Háromszoros varrásokkal rendelkezik, ennek köszönhetően ez a finom, légies anyag, akár 150 kg-ot is elbír. Mosógépben könnyen tisztítható. A függőágy könnyen és kényelmesen szállítható. Mindez egy praktikus borításnak köszönhető, amelybe összepakolhatod a terméket. Feltekerve és a táskába téve a függőágy kis helyet foglal, ennek köszönhetően akár egy kis hátizsákban is elfér. A függőágy felakasztása után a huzat praktikus zsebként használható ital, telefon, vagy újság számára. A függőágy, a kényelem mellett, biztonságot is biztosít. Masszív fém horgokkal és vastag fonott kötelekkel rendelkezik, amiknek a belsejében egy drót található, amely a levegőben tartja. A függőágy tartóssága ellenére rendkívül könnyű és összecsukva kis kockává válik. A készlet tartalmaz még karabinert és 2db dróttal megerősített zsinórt, melyeknek köszönhetően a függőágyat, egy fára rögzítheted. Ennek köszönhetően a szerelés nem nehéz és nem igényel erőfeszítést. További specifikációk: Szín: Camo Anyaga: Műanyag Maximális teherbírás: 150 kg Méretek: 260 x 131 cm Teljes hossza:  280 cm Súly: 0,65 kg A csomag tartalma: 1 db Függőágy 2 db Karabiner 2 db Vezetékkel megerősített kötél 1 db Táska

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db