Telefontok billentyűzettel, univerzális telefontok, billentyűzetes mobiltok Rózsaszín

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
6,690Ft 0%
Eredeti ár:6,690 Ft
db


A szövegbevitel leggyorsabb módja. Segít megóvni telefonod a sérülésektől. Stílusos megjelenés jellemzi. Használható minden OTG kompatibilis telefonnal. Te sem szeretsz a telefonodon pötyögni? Sokáig tart, sokszor nyomsz mellé és még kényelmetlen is? Az Univerzális telefontok billentyűzettel megoldást nyújt erre a problémára. A kütyü használatával biztonságban tarthatod mobilodat, miközben a tok egy sokkal kényelmesebb szövegbeviteli módot is magában rajt a billentyűzetnek köszönhetően. Ezentúl úgy gépelhetsz okoseszközödön is, mintha csak egy laptop előtt ülnél. A termék bőrborítású, amely ezáltal nemcsak strapabíró, de roppant mód elegáns is. Méretéből adódóan pedig könnyedén elfér akár egy táskában, így bárhova magaddal viheted. Ennek az alkalmazásnak a segítségével leellenőrizheted, hogy a te készülékeddel is kompatibilis-e a kütyü. USB Type C típusú eszközöknél, a Type C - Micro Usb átalakító segítségével nem működik a termék, hiszen nem tud az átalakítón közvetlen feszültséghez jutni az eszköz. Ezért, ha Neked USB Type C típusú okoseszközöd van, akkor ezt a terméket tudjuk ajánlani. OLVASD EL A KÜTYÜVEL KAPCSOLATOS BLOGCIKKÜNKET! A Telefontok billentyűzettel, univerzális telefontok tulajdonságai: Anyag: PU bőr Méret: 225mm x 140mm x 30mm Szín: választható Csatlakozó: Micro USB Billentyűzet: QWER típusú Kompatibilis: OTG képes telefonokkal (4.2” – 6.8” méretig) Mit rejt a termék doboza? 1 db Telefontok billentyűzettel, univerzális telefontok, billentyűzetes mobiltok

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db