Szolár kártevő riasztó

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
4,890Ft
db
A Szolár kártevő riasztó hatékony eszköz nemcsak a vakondok, hanem az egerek, patkányok, csótányok, bolhák, legyek, tücskök, lepkék, hangyák és egyéb közönséges kártevők eltávolítására is, drasztikus intézkedések, vegyszerek és mérgek alkalmazása nélkül. Laboratóriumi vizsgálatok kimutatták, hogy az ultrahangos hullámok a legtöbb kártevő hallási és idegrendszerét támadják meg, fájdalmat és kényelmetlenséget okozva nekik. A Szolár kártevő riasztó 30 másodpercenként küld különböző frekvenciájú (400 Hz-től 1000 Hz-ig) jeleket (hanghullámokat), mely megakadályozza, hogy a kártevők hozzászokjanak a hanghoz. A hangot a rúd belsejében lévő rezgések kísérik, ami fokozza a készülék hatékonyságát. A harc első szakaszában megrettent rágcsálók növelik aktivitásukat, mert pánikban menekülési utat keresnek, így a rágcsálók fokozott aktivitása a használat első napjaiban természetes jelenség. Néhány nap múlva a kártevőknek el kell hagyniuk azt a területet, ahol a kártevő riasztó dolgozik. A Szolár kártevő riasztót nem kell semmilyen tápegységhez vagy elemhez csatlakoztatni. A készülék tetejére szerelt napelem a Nap sugaraiból gyűjti az energiát egész nap, ami biztosítja a működést. Egyéb jellemzők: Hatótáv: kb. 1000 m Hosszúság: 46 cm Rúd átmérője: 3,5 cm Napelem mérete: 9,5 x 7,5 cm Nem ártalmas a háziállatokra és az emberekre.

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db