Szivargyújtóról működő kék belső világítás? autóba?

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
4,290Ft -4%
Eredeti ár:4,490 Ft
db


Vigyél hangulatot az éjszakai kocsikázásokba! Egyszerűen és gyorsan felhelyezhető. Fénye nem zavaró vezetés közben. Már jól morog a járgányod és egy kis külső tuingot is kapott? Akkor még maradj készenlétben, mert a KütyüBazárnak van egy tuti belső tuning tippje számodra! Dobd fel az autód belsőjét a LED-es belső világítással, amivel színt vihetsz az éjszakába. A kék fény nemcsak kellemes a szemnek, de segíteni fog abban is, hogy jobban láss az autóban, ha keresnél valamit. Hasznos tudnivalók: Az öntapadós matricáknak hála könnyen felragaszthatod a kívánt felületre. A 2,4 méter hosszúságú kábel lehetővé teszi, hogy a legkülönbözőbb variációkban helyezd el. Szivargyújtóról is működtethető, de akár fix 12V áramellátásra is köthető. A LED világítás tulajdonságai: Ki-be kapcsolható Szivargyújtóról vagy fix 12V áramellátásról üzemeltethető Szín: Kék 1 db világító testnek a mérete: 10 x 2 cm Feszültség: 12V DC 2.4m hosszúságú kábel Mit rejt a termék doboza? 4 db Szivargyújtóról működő kék belső világítás

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db