Szempárna füldugókkal alváshoz

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
1,290Ft
db
Jellemzők: A szempárna csökkenti a szemekbe jutó fény mennyiségét, aminek köszönhetően jobb minőségű pihenést, mélyebb és zavartalan alvást biztosít. A fény és hangszigetelés segít hogy a szervezet magasabb melatonin szintet érjen el, ami fontos a zavartalan és pihentető alváshoz. A szempárna 3D-s formával rendelkezik, nagyon kényelmes és tökéletesen alkalmazkodik az arcformádhoz. A szivacs légáteresztő, így a bőröd nem izzad alatta. Gumiszalaggal és tépőzáras rögzítéssel rendelkezik, így könnyen az arcodhoz igazíthatod. Nem nyomja a fejed. A maximális kényelem és a zavartalan alvás érdekében a készlet praktikus memóriahabból készült füldugókat is tartalmaz. Ez lehetővé teszi, hogy ne csak a fénytől, hanem a hangoktól is elszigeteld magad. Anyaga: Poliészter, Memóriahab Méret: Szalag (szélesség / magasság): 23 x 9 cm Táska (szélesség / magasság): 12 x 17,5 cm Füldugó (szélesség / magasság): 1 x 2,5 cm Súly: 0,029 kg

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db