Swiss·Q Namiutsu 4 részes késkészlet - Fekete

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
7,490Ft
db
A SwissQ Namiutsu 4 részes késkészlet mindent tud, amire egy konyhában szükség lehet!  A négy különböző kés rendkívül sokoldalúan használható, így szinte bármiről is legyen szó, ebben a készletben biztosan meglesz a felvágásához szükséges kés Rendkívül ellenállóak és strapabíróak Különleges tapadásmentes, recés pengéi növelik a hatékonyságot és a precizitást. ráadásul még az étel sem ragad a késekhez szeletelés közben A nyelek mind a fekete, mind a barna kivitelben igazán különleges kidolgozásúak   https://youtu.be/BDGfhxagHmA Jellemzők  Anyag: 42012 rozsdamentes acél, PP TPR bevonat Ergonomikus, kényelmes fogantyúk Acélszegély és tapadásmentes kerámia bevonat Az élek speciális, tapadásmentes recékkel lett ellátva, így nem ragad hozzá az étel vágás közben A készlet tartalma: - 1 szakácskés (kb. 33 cm) - 1 filéző kés (kb. 33 cm) - 1 kés zöldséghez (kb. 33 cm) - 1 többcélú kés (kb. 20 cm) - tároló doboz

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db