Stanley FatMax 1-94-210 konzolos guruló szerszámtároló - utánvéttel vagy ingyenes szállítással

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 2,790 Ft
Szállítási határidő: 5-7 munkanap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
83,490Ft -24%
Eredeti ár:109,372 Ft
db

A Stanley FatMax konzolos guruló szerszámtároló ideális megoldás kereskedőknek, akiknek nagy mennyiségű felszerelést és anyagot kell szállítaniuk a munkaterületre - ezzel időt és erőfeszítést spórolhatnak meg!

Teleszkópos nyelének köszönhetően könnyebben irányítható. Könnyedén nyitható 4 szintes munkaállomást kínál, egy hatalmas alsó rekesszel, ideális megoldás olyan nagyméretű felszereléshez, mint például festékes vödrök, nagy alkatrészek, elektromos szerszámok. Emellett tartalmaz egy szerszámos ládát egy kivehető tálcával kisebb eszközök tárolására, amely tökéletesen elfér a kihajtható fedél alatt. A fedélen is van egy nagy, személyre szabható tartó szögek, csavarok és egyéb apró alkatrészek tárolására.

  • Anyaga: Műanyag
  • Színe: Fekete
  • Méret: 54,9 x 41,3 x 73,3 cm (Ho x Szé x Ma)
  • A szett a szerszámokat, alkatrészeket nem tartalmazza
  • Könnyedén nyitható 4 szintes munkaállomást kínál
  • Teleszkópos nyelének köszönhetően könnyebben irányítható
  • Tartalmaz egy kivehető tálcával kisebb eszközök tárolására, amely tökéletesen elfér a kihajtható fedél alatt
  • Hatalmas alsó rekesszel, ideális megoldás olyan nagyméretű felszereléshez, mint például festékes vödrök, nagy alkatrészek, elektromos szerszámok
  • Ideális megoldás kereskedőknek, akiknek nagy mennyiségű felszerelést és anyagot kell szállítaniuk a munkaterületre - ezzel időt és erőfeszítést spórolhatnak meg

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5-7 munkanap. A terméket  DPD futárszolgálat szállítja ki a iL raktárból, melynek szállítási díja utánvét esetén 2790 Ft, minden más fizetési módnál a szállítási költség 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés az Ügyfélszolgálatunkon lehetséges. A termékre 2 év jótállást biztosítunk.

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 21 napos elállás keretén belül lehetséges. A terméket a DPD szállítja el, mely költsége: 2790 Ft, az elállás bejelentésétől számítva 4 napon belül.


Termékazonosító: 406840
Súly: 9.6 kg
Csomagszám: 1 db