Sherlock Holmes és Moriarty - kooperatív társasjáték

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,890 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
5,929Ft 0%
Eredeti ár:5,929 Ft
db
Sherlock Holmes és Moriarty - kooperatív társasjáték
Társak

Együttműködő képregényes nyomozós játék.

Sherlock Holmes egy kooperatív képregényes kaland, melyben mindenkinek össze kell dolgoznia, hogy a végére járjatok a nyomozásoknak.

Lapozzátok fel a könyvet, oldjátok meg a fejtörőket, gyűjtsétek a nyomokat, kérdezzétek ki a gyanúsítottakat, és fejtsétek meg a titkos üzeneteket!

Lopások, gyilkosságok, különös eltűnések: Sherlock Holmes és Dr. Watson izgalmas kihívásokkal találkoznak vonatútjuk során. De talán a legnyugtalanítóbb a példa nélküli együttműködés a híres nyomozó és ősellensége, Moriarty között!
Bújj Sherlock Holmes, Dr Watson vagy épp Moriarty bőrébe! Hallgass ki gyanúsítottakat, kövess nyomokat és fejtsd meg a rejtélyes bűneseteket!

Rengeteg út áll előttetek! Döntsetek hát okosan, és írjátok meg a saját történeteteket, egy izgalmas kooperatív Képregényes Kalandban!

Ha szerettek együtt játszani és még nem próbáltátok a képregényes kalandokat, itt az ideje kipróbálni magatokat ebben a nem mindennapi játékban...



A játék magyar nyelvű!

Méret: 22 x 16 x 4 cm
Gyártó: Blue Orange
Ajánlott: 8 éves kortól
Ügyességi, logikai társasjátékok

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 2 nap. A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a GYJ raktárból, melynek szállítási díja 1890 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db