Radírozható tinta nélküli toll

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,390Ft 0%
Eredeti ár:2,390 Ft
db


100 db ceruzát helyettesít! Könnyen radírozható! Tökélketes ajándék író- és festőpalántáknak, diákoknak vagy irodában dolgozóknak! Működési elve: Az az oka annak, hogy ez a tintamentes toll tinta nélkül tud írni, hogy a hegye dörzsöli a papírt, lebontja az ötvözött fémmolekulákat, és a papír felületén hagyja azokat. A tinta nélküli toll a legtöbb papírra felvihető, és a kézírás hosszú ideig megmarad, függetlenül a hőmérséklettől és az időjárási viszonyoktól. Tartós és költségtakarékos! Ezek a tollak akár 100 hagyományos ceruzát is helyettesíthetnek összenyomott hegyekkel anélkül, hogy az utántöltőket kellen cserélni vagy a ceruzát hegyezni. Segít csökkenteni a hegyezés vagy a tinta hozzáadásának idejét, pénzt takarít meg, és hosszú ideig kitart. Széleskörű felhasználás Ez a ceruza alkalmas gyermekek rajzolására, naplóírására, jegyzetek készítésére és egyéb művészeti projektekre, a kézírásuk pedig törölhető. Évente több mint 82 000 fát vágnak ki ceruzakészítés céljából. Ha ezt a tollat használod, hozzájárulsz az erdőírtás csökkentéséhez is! Mit rejt a csomag tartalma? Egy darab tinta nélküli tollat, belsejében radírbetéttel.

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db