Queen Elisa Q1 szónikus fogkefe

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
11,699Ft 0%
Eredeti ár:11,699 Ft
db

Queen Elisa Q1 szónikus fogkefe

A tökéletes fogtisztítás elkötelezett híve vagy? Próbáld ki szónikus fogkefénket, amely egyedi vonalvezetésével, könnyű kezelhetőségével a reggeli és esti rutinodba illeszthető, ráadásul alaposabb munkát végez egy manuális fogkefénél.

Miben rejlik a szónikus fogkefék ereje? Az elektromos fogkeféktől eltérően sokkal magasabb frekvencián esnek a fogaknak, ez a tartomány 12-24 ezer Hz közt mozog modelltől függően. Ezáltal sokkal több lepedéket és fogkövet távolítanak el a hagyományos fogkeféhez képest.

Ha te is azok közé tartozol, akik szeretik elsunnyogni a fogkőleszedést, és már jókora, látható réteg képződött a fogadon, próbáld ki a szónikus fogkeféket, meg fogsz döbbenni, milyen rövid idő alatt érhető el velük javulás. Félreértés ne essék, a szónikus fogkefe nem pótolja a fogászati ellenőrzést vagy a fogorvosi beavatkozást, évente legalább egyszer látogass el vizitre a megfelelő szájhigiénéd érdekében.

Azoknak is kiváló választás a szónikus fogkefe, akik szeretnék megelőzni a szájfertőzéseket, plakkok képződését, odafigyelnek az egészséges fogazatra.

A fogkeféhez négy speciális fej tartozik: sörtéinek kialakítása univerzális tisztításhoz ajánlott, és a hagyományos fogkefe küllemét idézi.

A fogkefe testének kialakítása könnyen kézbe illik, egyedi, rose gold gombjai a fehér-krómozott design ékei; az alapos fogmosás elit érzését nyújtja a készülék.

Főbb jellemzők:

  • USB kábellel tölthető adapter
  • Teljesítmény: 3,7 W
  • Akkumulátor: 2 A
  • Tartozékként 4 db fej jár egy fogkeféhez

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db