Elektromos fogkefe több tisztítási móddal és nyelvtisztító fejjel / USB-s, fehér

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
5,190Ft -0%
Eredeti ár:5,199 Ft
db

Elektromos fogkefe több tisztítási móddal és nyelvtisztító fejjel / USB-s, fehér

Tisztább, fehérebb fogakra vágysz, szeretnél nagyobb hatékonysággal fogat mosni? Ez az elektromos fogkefe hatékonyan tűnteti el a lepedéket fogaidról és segít, hogy újra is magabiztosan mosolyogj! A különböző tisztítási módoknak köszönhetően a cigaretta és a kávé nyomaival is hatékonyabban veszi fel a harcot hagyományos társainál

Felejtsd el a hagyományos fogkeféket, ideje elektromos fogkefére váltani! Bizonyított, hogy egy elektromos fogkefével sokkal eredményesebb lehet a fogmosás, és hatékonyabban tisztíthatod szájüregedet. Rendszeres használattal – akár egy hét után – észrevehetően csökken a lepedékképződés és a fogínygyulladás! A készülék különlegessége, hogy tartalmaz egy nyelvtisztító fejet is, amellyel tovább javíthatod a szájápolási rituálédat.

A fogkefe gyorsan mozgó és rezgő feje minden olyan pontot elér és alaposan megtisztít, amit a hagyományos fogkefékkel nem lehet. Beépített időzítővel rendelkezik, azaz 30 másodpercenként leáll egy kis időre, majd két perc után kikapcsol. Egy hosszú gombnyomással lehet bekapcsolni a készüléket, majd kisebb gombnyomásokkal, összesen 3 féle fogmosási mód, és 2 különböző erősség közül választhatsz. A dobozhoz tartozik 3+1 darab cserélhető fej - a beépített akkumulátor pedig a készülék alján található USB csatlakozón keresztül lehetséges.

Főbb jellemzők:

  • Elektromos fogkefe
  • Hatékonyabb és eredményesebb fogmosás
  • Nagyobb védelem a fogszuvasodás ellen
  • Csökkenti az fogínygyulladást és s lepedékképződést
  • 3 választható rezgésmód
  • 2 választható sebesség
  • Beépített időzítő
  • 3 db fogmosó + 1 db nyelvtisztító fejjel
  • Töltés idő: kb. 6 óra (USB csatlakozó a készülék alján)

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db