Puki Nindzsa Puki gránátok - Repülő szellentő

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,890 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,849Ft -12%
Eredeti ár:3,229 Ft
db
Puki Nindzsa Puki gránátok - Repülő szellentő



Menő Puki gránátok a legváratlanabb bevetéshez! Puki Nindzsa gránátodat ártatlan kulcstartóként viheted magaddal, így persze majd minden gyanú felett állsz. Csak oldd ki, és gurítsd a célponthoz. Nyugi, nem lesz semmi gáz! Puki Nindzsád kósza szellentése, vagy a nevetés hangereje lesz-e vajon hangosabb?

Amint megáll, a 10 valósághű finghang egyikét fogod hallani. Ha úgy döntesz, hogy kulcstartóként használod, akkor a hangokat az érzékelő 1 másodpercig nyomva tartásával is aktiválhatod.

A szellentés harcművészei nindzsa ruhába bújtak és trollkodnak szüntelen, lesből támadnak áldozataikra.Vicceld meg barátaidat, családodat - rakd ki a szobádban a polcra vagy akár el is rejtheted, a hatás nem marad el...a nevetés garantált.

- 3 db AG13 (LR44) elemmel működik, melyet a csomag tartalmaz



Válaszd ki kedvenc Ninja figurádat és indulhat a hangos móka!

Méret: 12 x 14 x 7,5 cm ( csomagolás )
Ajánlott: 5 éves kortól


Fiús játékok

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 2 nap. A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a GYJ raktárból, melynek szállítási díja 1890 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db