Pop It karkötő sárga

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,590Ft -38%
Eredeti ár:4,190 Ft
db


Olyan játékot keresel, amely szórakoztató, de egyben oldja a stresszt és relaxálni is lehet vele, és jó volna, ha mindig kéznél lehetne? Már lehet, hogy Te is ismered a Pop It buborékpukkantó szilikon játékot, amely bármely korosztály számára kiváló választás. A KütyüBazár csapata most elhozta neked egy igazán praktikus formában, mégpedig karkötőként! A játék oldja a stresszt és szorongást, növeli a koncentrációt, segít ellazulni, és növeli a munka hatékonyságát. Szorít a határidő, idegeidre megy a főnök, a következő órán mindent eldöntő dolgozatot írsz? Semmi pánik! Hiszen a Pop It játék ezentúl karkötőként mindig veled lesz a nehéz, stresszes helyzetekben! A termék tulajdonságai: Anyaga: szilikon Mérete: 25x3 cm Szín: választható (sárga, zöld, lila, narancssárga, fekete) Mit rejt a termék doboza? 1 db Pop It karkötő

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db