Pamper Petz pelenkás állatok - Póniló

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,890 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
14,029Ft 0%
Eredeti ár:14,029 Ft
db
Pamper Petz pelenkás állatok - Póniló

Pamper Petz pisilős lovacska



Nézd, milyen ártatlan szemekkel kukucskál ez a cuki póni a dobozból. Arra vár, hogy új gazdája örökbe fogadja, és gondoskodjon róla. A Pamper Petz pelenkás lovacska még egy bébi, és ahogy ez lenni szokott, néha be is pisil. Itasd és etesd meg, majd cserélj pelenkát! Ha tele a pelus, a belseje besárgul. Légy jó kisgazdája ennek az édes kis pónilónak, mert csak kedvességre és törődésre vágyik, hogy cserébe sok-sok szeretetet, élményt adjon neked.



A póni figura mérete kb 20 cm.



A Pamper Petz pelenkás, pisilős ló neme még egyelőre titok, ezt majd varázslatos mancsa fogja elárulni neked. Vizes kendővel áttörölve rózsaszínné válik, ha lány és kék színű lesz, ha fiú. A szett 3 meglepetést is tartalmaz az állatbébi gondozásához, etetéséhez, valamint egy örökbefogadói lapot is.



Ideális választás kisállatokat kedvelő kisgyermekek részére.





Méret: 26 x 16 x 14 cm
Gyártó: Simba
Ajánlott: 3 éves kortól


Tv reklámos játékok 

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 2 nap. A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a GYJ raktárból, melynek szállítási díja 1890 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db