Öntapadó műszempilla

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,290Ft
db
Az Öntapadó műszempilla az utóbbi idők egyik legfelkapottabb terméke a nők körében. Sikere pedig nem véletlen! Segítségével bárki tökéletes pillákat tud magának varázsolni pillanatok alatt. A tökéletes pillák mestere! https://youtu.be/wadda-r7tD4?feature=share   Természetes hatás: Kényelmesen illeszkednek a valódi szempillákhoz, így vonzóbbnak és elbűvölőbbek tűnnek majd a szemeid. A természetes pillák hatását kelti, szinte nem is veszed majd észre, hogy műszempillát viselsz.  Könnyű felhelyezés és eltávolítás: Ezeket a szempillákat testhő aktiválja. A szempillák legvégén egy öntapadó csík található, melynek működési elve az általuk biztosított hőmérsékleti hatás. A szempillák felhelyezése és levétele csak egy mozdulat. Nincs hozzá szükség speciális készségekre, ragasztóra vagy szemhéjtusra.  Többször használható: Ezt a szempillát többször is tudod használni, hiszen vízálló, így higiénikusabb és egészségesebb a használata. A cserélhető ragasztócsík többszöri használat után sem esik le, a szálak nem sérülnek levételkor. Kényelmes, természetes érzést nyújt, így akár egész nap hordható. Megfelelő gondossággal akár 15 alkalommal is felhasználható. Kiváló minőségű anyagfelhasználás, praktikus tároló doboz: Prémium szintetikus szálakból készült, könnyen használható és eltávolítható. Nem marad semmilyen maradék a bőrön, nem okoz allergiát és kényelmes a használata. A tároló doboz tökéletesen védi a szempillákat, biztosítja, hogy sértetlen maradjon használat után. A szempillák porvédővel is el lettek látva. A csomag tartalma: 1 pár Öntapadó műszempilla

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db