Növény termesztő flexibilis, csíptethető, tripla LED lámpa

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,890 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
5,990Ft -40%
Eredeti ár:9,989 Ft
db

Növény termesztő flexibilis, csíptethető tripla LED lámpa 

A tripla növény termesztő lámpa támogatja a fotoszintézist, aminek köszönhetően segíti a növények növekedését és táplálását. Használata lehetővé teszi az általad termesztett növények megfelelő gondozását. A tripla növény termesztő lámpa két különböző hullámhosszú fényt kibocsátó ledekkel van felszerelve. Ez a technológia a növény növekedésének, fejlődésének és virágzásnak minden szakaszát segíti. Kimondottan beltéri növények megvilágítására ajánlott, azokéra, amelyeknek korlátozott a nappali fényt tudnak felvenni. Amatőröknek és profiknak egyaránt tökéletes. Nem csak virágok, hanem fűszernövények és zöldségek megvilágítására is kifejezetten alkalmas. Az általa kibocsátott hullámhosszú fényt a növények teljes mértékben elnyelik a fotoszintézisnek köszönhetően.

Tulajdonságok:

  • Időzítő funkció: 3, 6 vagy 9 óra
  • LED-ek száma: 72 db
  • Tápellátás: USB-portról működtethető 
  • Vízállóság: IP54
  • Fényerő beállítás: 8 fokozat
  • Méret: 68x12x7 cm
  • Súly: 450 g

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a BROS raktárból, melynek szállítási díja 1890 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db