Nordic sétabot (Fekete)

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,290Ft -12%
Eredeti ár:2,590 Ft
db
Ütéscsillapítás és csúszás elleni védelem - egy különleges Antishock rendszer köszönhetően minimalizálja az ütéseket és védi az ízületeket. A gumi végeknek köszönhetően könnyebb mozgást biztosít a különböző típusú lágy és keményebb szakaszokon. A gumis vég megakadályozza az ütközést és a rúd hegyének károsodását. Könnyen hordozható - az összecsukható bot kevés helyet foglal el, ami megkönnyíti a tárolását és szállítását; könnyen csomagolhatjuk hátizsákba vagy táskába, és magunkkal vihetjük bármely helyre vagy kirándulásra. A bot kis súlyú, ami garantálja a kényelmet séta közben. A kerek vég ideális vízszintes felületeken történő kirándulásokhoz. A gumivég növeli a bot tapadását a talajhoz, ezáltal csökkenti a csúszás veszélyét, valamint az elesés és a sérülés kockázatát. A Nordic sétabot olyan egészségügyi előnyök elérését teszi lehetővé, mint: A légzőrendszer és a szív-érrendszer javítása. Oxigénfelvétel növelése 30-50-kal a tapadás intenzitásától függően. Valamennyi izomcsoport stimulálása, különösen az alsó végtagok és a felső végtagok nyújtói. A törzs, a karok és a vállak izomzatának erősítése. A felső gerinc hatékonyságának növelése. A váll körüli izomfeszültség enyhítése. További specifikációk: Szegmensek száma: 3 Ütésgátló rendszer: igen Az összehajtott bot hossza: 64 cm Maximális hossz kibontva: 135 cm Átmérő: 14/16/18mm Rendkívül könnyű és tartós alumíniumötvözetből készült 3 botvéget tartalmaz: aszfalthoz, hóhoz, homokhoz Szín: Fekete A csomag tartalma: 1 db Nordic sétabot

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db