Nedis elektromos serpenyő

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
23,590Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Jellemzők Elektromos - maximális rugalmasság Olajban és sütőben való sütés, párolás, dinsztelés, főzés: ez a többcélú Nedis elektromos serpenyő maximális rugalmasságot biztosít az elkészítendő alapanyagokhoz és az elkészítés helyéhez - Neked csak egy konnektorra lesz szükséged. Gondolj arra, milyen kényelmes ez kempingezés közben, ha nem áll rendelkezésére gáz, vagy ha csak szeretnéd fejleszteni az alap konyhai felszereltséged. Állítható hőfok - Pontos sütés mindenféle alapanyagokhoz A hagyományos tűzhelyekkel és főzőlapokkal szemben az elektromos serpenyőket állandó hőfokra tudod állítani, amely gyorsan módosítható. A főzési hőmérséklet teljes szabályozásával tökéletesen megfőtt ételeket kapsz, és nem kell félned, hogy odaégeted vagy nem főzöd meg eléggé a vacsorát. A fröccsöntött fűtőelemekkel rendelkező, vastag, fröccsöntött alumínium váz kiváló hőeloszlást biztosít az egész főzőfelületen. Tapadásgátló bevonatú belső felület a kevesebb olajhasználat érdekében A belső kő főzőfelület kiváló tapadásmentes tulajdonságokkal rendelkező, tökéletes bevonatot biztosít, ezáltal az eredmény egy nagyon egyszerűen tisztítható elektromos serpenyő, melyben szinte azonnal elkezdhetsz egy másik ételt főzni. Hogy még egyszerűbb legyen, a serpenyő és a fedél is mosogatógép-álló. Családi méretű serpenyő Az elektromos serpenyőnk tágas helyet biztosít a hús és a zöldségek számára Ezáltal időt takaríthatsz meg, mivel nincs szükség arra, hogy két külön edényben főzd az alapanyagokat. Biztonságos Edzett üvegfedél, valamint „cool-touch” gombok és fogók teszik lehetővé a serpenyő egyik helyről a másikra való biztonságos szállítását akár rögtön főzést követően. Egyéb jellemzők Kis helyigényű, négyszögletes elektromos serpenyő. Állítható, 5 különböző hőfok. Kapacitás: 7 liter Áram: 2200 W Bemeneti feszültség: 230 VAC 50 Hz Dugasz: Schuko / Type F (CEE 7/7) Vezetékhossz: 0,7 m Sütési felület: 30 x 38 cm Belső magasság: 8 cm Átmérő: 40 cm Hosszúság: 46 cm Anyaga: Alumínium, Műanyag Szín: Fekete

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db