Multifunkciós szögvágó

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
6,390Ft -15%
Eredeti ár:7,490 Ft
db


Vágj gyorsan és pontosan! A vele való munka kényelmes és hatékony. Biztonsági zárral rendelkezik. Sosem sikerül a megfelelő szögben, tökéletesen megvágni az anyagokat? Szeretnéd, ha gyorsan, hosszas méregetés nélkül megejthetnél pl. egy 45°-os vágást? A Multifunkciós szögvágóval egy nyisszanás alatt megvághatod az anyagokat a kellő szögben. A pontos vágást segítik a szögvágón található jelölések és az éles penge is. A kézreálló eszközzel azonnal készre vághatsz egy PVC cső darabot vagy egy kábelvezetőt, hogy szaporán folytathasd a munkát. A hatalmas, asztali gép helyett egy kompakt szögvágót vehetsz a kezedbe, ezzel is könnyebbé téve a vágási folyamatot. A precíz vágásoknak köszönhetően az illesztések is pontosak, hézagmentesek lesznek. A vágóeszköz fogását és a vele való munkát kényelmessé teszi a csúszásmentes, gumival bevont nyél. Biztonsági zárjával pedig megakadályozhatod, hogy az éles pengék véletlenszerű szétnyíljanak. A Multifunkciós szögvágó tulajdonságai: Penge hossza: 5 cm Anyag: acél Állítható szögek: 45° - 135° Alkalmas PVC cső, kábelvezető, tömítő csík, fa anyagok elvágására Kényelmes, gumis kialakítás Acél pengéje tökéletesen éles vágást ejt Fém anyagokat ne vágj vele! Mit rejt a termék doboza? 1 db Multifunkciós szögvágó

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db