Multifunkcionális PowerBank - USB, Micro USB, Type-C, Lightning kábelekkel

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,799Ft 0%
Eredeti ár:2,799 Ft
db

Multifunkcionális PowerBank - USB, Micro USB, Type-C, Lightning kábelekkel

Kirándulni mész? Esetleg egy fesztiválra? Akkor ez a 4 az 1-ben multifunkcionális PowerBank remek választás lesz számodra! Sőt nem csak te, de a barátaid is tölthetik majd rajta a készülékeiket! Szuper erős akkumulátorának köszönhetően nagyon gyorsan feltölti a telefont, fényképezőt, tabletet, vagy bármit, amit csak szeretnél! Nem csak gyorsan tölt, de különböző készülékeket is tölthetsz vele, mivel minden létező kábel megtalálható rajta.

A PowerBank nem foglal sok helyet, a zsebedben is elfér és egyszerre akár 3 készüléket is tölthetsz rajta. A PowerBankon található USB, Micro USB, Type-C és Lightning kábel, amit ha nem használsz egyszerűen a PowerBank-en rögzíthetsz, valamint egy USB kábel is csatlakozik hozzá, amivel magát a készüléket töltheted, de külön USB kábellel is tölthető.

Főbb jellemzők:

  • 4 az 1-ben PowerBank
  • USB, Micro USB, Type-C, Lightning kábelekkel
  • USB kábellel tölthető (mellékelve)
  • 25.000 mAh
  • Mérete: 14,2x6,7x1,2 cm

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db