Műfenyő száloptikával színes LED-el, 120cm

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,860 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
21,990Ft -15%
Eredeti ár:25,990 Ft
db
  • -fém talppal
  • -beakasztható, kihajtható ágakkal
  • -száloptikás, színes LED-del

  • Válassz az ünnepekre száloptikás LED-del felszerelt műfenyőt, hogy igazán varázslatos legyen a karácsony. Tökéletes választás lehet, mivel 4 különböző méretben elérhető, így biztosan megtalálod a neked megfelelőt. A LED panelen 8 különböző világítási mód közül választhatsz. Védd a környezetet és válassz tartós kiegészítőt az ünnepre. Fém talpának köszönhetően stabilan áll, így ha a fa körül gyerekek szaladgálnak akkor is biztonságban élvezhetik a karácsony örömét.

    A fán található csillag nem levehető, kizárólag piros színnel világít.

    IP20-as védelemmel ellátva. ( Védett a 12 mm-nél nagyobb átmérőjű szilárd testek behatolása ellen, de semmilyen szinten nem védett víz ellen.)
    Kizárólag beltéri használatra!

     

    Választható méretek (talppal együtt értendő):


    -120 cm-es magasság 230 db ággal
     Alsó átmérő kb.: 60 cm
     Csomag súlya: 2,8 kg
     Csomag mérete: 105x12,5x14x5 cm
     LED színe: RGB
     Kábel hossza: 180 cm
     Feszültség: 220-240V, 50-60Hz
     Talp átmérő: 32 cm

    Az elvárt vásárlói élmény és a te személyes megelégedésed érdekében, kérjük vedd figyelembe, hogy a fa szétszerelt állapotban érkezik hozzád. 
    Előfordulhat, hogy a fa ágai a csomagolás és a szállítás során kissé megnyomódhatnak,vagy a levelei lelapulhattak, ezért kérlek vedd figyelembe, hogy az összeállítás során időt kell szánni arra, hogy az ágakat beállítod és a leveleket is megigazítod oly módon, hogy azok a legjobban hasonlítsanak az igazi fához. Ez némi időbe és fáradságba telik, a fa magasságától függően kb. 30-60 percbe, de hidd el, megéri, így a fenyőfád az ünnep méltó dísze és szimbóluma lesz majd.

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a DPD futárszolgálat szállítja ki a HL raktárból, melynek szállítási díja 1860 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db