Műanyag Tejhordó kanna - fehér, 2 liter

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,090Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Kevés hasznosabb dolog van egy jól megtervezett Műanyag Kannánál.  Megfelelő használat mellett hosszú éveken át megkönnyíti majd mindennapjaid! Ha egy olyan tárolót keresel, amit bármikor megtölthetsz tejjel, vízzel, vagy bármilyen folyadékkal, akkor szerezd be ezt a Műanyag Tejhordó Kannát!  Jellemzők  Száján keresztül egyszerűen beleönthető bármilyen folyadék. Megtöltés vagy kiürítés után a kupak segítségével lezárhatod a Műanyag Tejhordó Kanna tetejét. Praktikus fülének köszönhetően bárhová magaddal viheted! Kialakításának köszönhetően a hordókat akár egymásra is rakhatod, így helyet spórolhatsz!  Egy jó kanna bármikor kapóra jöhet! Űrtartalom: 2 liter  Ha egyszer vegyszert tárolsz benne, akkor utána NE használd italok tárolására! 

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db