MicroSD SDHC SD TF Kártyaolvasó Iphone/Ipad (lightning), MicroUSB csatlakozókkal

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
8,490Ft -29%
Eredeti ár:11,990 Ft
db


#a {width:auto; height:auto; margin:20px;} #b {width:auto; height:350px; margin:5px;} #c {width:auto; height:350px; margin:5px; float:right; clear: left} #d {width:auto; height:auto; margin:5px; float:left; clear: left} #e {width:auto; height:auto; margin:5px; float:center; clear: both} 3 fajta csatlakozó, így szinte bármilyen eszközzel használható. USB a számítógéphez, MicroUSB a telefonokhoz és Lightning az Iphone/Ipad csatlakozáshoz. Fájl kezelés, zene és videó lejátszás közvetlen az eszközről. Biztonsági mentést csinálhatunk a telefonunkról. MicroSD, SDHC, SD és TF típusú kártyákat olvas. Egyszerűen és gyorsan használható. 3 különféle csatlakozójának köszönhetően szinte bármilyen eszközzel kompatibilis. Közvetlen az eszközről kezelhetjük fájlainkat (pl.: másolás, beillesztés, kivágás, átnevezés, létrehozás, megnyitás). Nem kell a memóriakártyán lévő zenét vagy videót felmásolni a készülékre, azonnal lejátszhatjuk. Ingyenes applikáció elérhető az AppStore-ban. Specifikációk: FAT32 és exFAT fájlrendszer támogatás. A MicroUSB-s csatlakozás csak az OTG képes telefonokhoz használható. Csomag tartalma: 1db Kártyaolvasó

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db