Merülő akváriummelegítő termosztáttal 100W

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,290Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Jellemzők: Minden akváriumrajongó tisztában van azzal, hogy az állatok és növények számára optimális feltételek megteremtése és fenntartása az akváriumban rendkívül fontos. Az akvárium hőmérsékletének 20-30 C között kell lennie. Az akvárium hőmérsékletének ellenőrizetlen emelkedése és csökkenése katasztrofális következményekkel járhat. A termosztáttal ellátott akváriummelegítő lehetővé teszi a kiválasztott vízhőmérséklet elérését és fenntartását. Szabályozza a víz hőmérsékletét, és szükség esetén korrigálja azt a fűtőberendezés be- és kikapcsolásával. Különösen nagyobb akváriumokhoz ideális. Kényelmes hőmérséklet beállítása hőmérséklet-szabályozó gombokkal. Állapotjelző lámpa: Mutatja az akváriummelegítő működési módját, és tájékoztat, hogy be vagy ki van-e kapcsolva. Vízálló: A fűtőkészülék teljesen merülőképes és biztonságos a vízi előlények számára. Hossza mindössze 23 cm, nem foglal sok helyet az akváriumban. Teljesítmény: 100W Hőmérséklet-tartomány: 17-35 C Tápellátás: 220-240V Vízállóság: IP 68 Kábel hossza: 80 cm Méretei: (hosszúság / szélesség): 23 x 3 cm Súlya: 150 g Modern és kivételesen esztétikus kidolgozás

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db