Medence tisztító porszívó

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
13,690Ft 0%
Eredeti ár:13,690 Ft
db
A medencében lévő szennyeződések és törmelékek hatékony eltávolítása. ✔️ 33 cm-es ABS test az egyszerű irányításhoz...

✔️ A medencében lévő szennyeződések és törmelékek hatékony eltávolítása. ✔️ 33 cm-es ABS test az egyszerű irányításhoz. ✔️ Állítható légtelenítő szelepek a szívás szabályozásához. ✔️ Könnyű süllyesztés. ✔️ Használható porszívó csővel, vagy rendes medence-tisztító rúddal. Illeszkedik egy szabványos medence rúdhoz, vagy egy porszívó csőhöz is! A beépített rúd helye 3,2 cm x 3,8 cm-es rúdhoz illeszkedik (nem a csomag része). Önbeálló légmentesítés Ahogy porszívózik, a vízáramlás fel-le mozgatja a légtelenítő szelepeket, hogy enyhítse a vinil bélést érő szívónyomást, így biztosítva a sima és hatékony porszívózást. A termék tulajdonságai: Anyag: ABS (műanyag) Méret: 33 cm Szín: fehér, kék Önállító légmentesítés Akár egy szabványos porszívó csővel is működik Súlyozott vákuumtest Feszítőrugós fogantyú Mit rejt a termék doboza? 1 db vákuumos medence-tisztító porszívó fej Könnyű merülés! A súlyozott vákuumtest és a feszítőrugós fogantyú biztosítja a szükséges ellenállást ahhoz, hogy a vákuum megfelelően a padló szintjén maradjon. A szennyeződések és törmelékek eltávolítása! A körkefék segítenek fellazítani a szennyeződéseket és a törmeléket a medence padlójáról, megkönnyítve és hatékonyabbá téve a porszívózást.

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db