Manikűr-pedikűr készlet

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,290Ft
db
A Manikűr-pedikűr készletünkkel búcsút mondhatsz a bőrkeményedéseknek, a száraz berepedezett érdes bőrnek és a csúnya, elsárgult lábkörmöknek! A Ped Egg csúcstechnológiás formatervezése 130 rozsdamentes acél mikrorést tartalmaz, amelyek segítségével az elhalt, foltos bőrt eltüntethetjük. Kezelés közben egy tartályba kerül, mely könnyedén kiüríthető,így bárhol használhatjuk. Miután eltávolítottuk az elhalt bőrt, használjuk a finom szemű párnákat az utolsó simítások elvégzésére.. Ezután a Pedi Mate körömápolóval körmeinket is egészségessé és elragadóvá varázsolhatjuk. Jellemzők Anyag: ABS Modern és funkcionális dizájn Könnyen tisztítható Tápellátás: 2 x AA elem (nem tartozék) Csomag méret: 16,5 x 2 cm Készlet tartalma: 2 db Ped Egg, 1 db Pedi Mate és 10 db cserélhető fej. A készlet összesen 18 elemből áll.

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db