Manikűr és pedikűr készlet (16 db) barna

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
6,190Ft 0%
Eredeti ár:6,190 Ft
db


Légy felkészült a nyári szezonra! Teremts professzionális körülményeket az otthonodban! Tökéletes útitárs lesz a vakációk alatt is! Légy elragadó, légy tökéletesen ápolt! Hamarosan kezdődik a nyár, s végre lekerül a vastag viseletünk. Rögvest előkerülnek a kedvenc lenge nyári ruháink, amikben csak úgy ragyogunk a napfényben. Légy felkészülve erre az időszakra, hozd a legjobb formád, s légy tökéletesen elragadó. A Manikűr és pedikűr készlettel könnyedén elérheted a hibátlan és igényes ápoltságot. Legyen tökéletesen gondozott a körmöd, illetve a hüvelyujjtól a kislábujjig. Vedd fel a kedvenc magassarkú lábbelid, vagy épp szandált, s legyen magabiztos a fellépésed. És még a szemöldök gondozására is használhatod. Az éles rozsdamentes acél pengék simán és vágják le a körmöket és az elhalt bőrfelületet! Az anyaga révén könnyedén tisztítható és fertőtleníthető. Mindez egy stílusos elrendezésű tárolóval párosul, ami tökéletesen rendszerezi az eszközöket. A kialakítása révén bármikor magaddal viheted, a barátságos hordozhatósága révén. Teremts professzionális körülményeket az otthonodba, s várd felkészülten és gyönyörűen az év legizgalmasabb évszakát! A Manikűr és pedikűr készlet tulajdonságai: - Az eszközök anyaga: Fő anyaga: rozsdamentes acél - A tároló anyaga: bőr és PU - A csomag 16 db szépségápolásio eszközt rejt - Választható színvilág - Utazóbarát kialakítás Mit rejt a termék doboza? - 1 db Manikűr és pedikűr készletet

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db