Lemez Krimpelő Fogó , Chrimp Fogó Lemezhez

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
7,590Ft -24%
Eredeti ár:9,990 Ft
db


Forgácsmentes szerelés! Egyszerű és biztonságos használat! A legjobb megoldás lemezek összeillesztésére! Hegesztés és csavarok nélküli összeillesztésés! Szeretnéd megtudni, hogyan tudsz két fémlemezt összeilleszteni, rövid idő alatt? Munkálatok közben is szeretnéd magad biztonságban tudni? Az ezekkel járó feladatok viszont veszélyesek és sok időt felemésztenek, de nem a Krimpelő fogóval! A Krimpelő fogóval csavarok és hegesztés nelkül is összeilleszthetsz két lemezt, anélkül, hogy veszélyeztetned kéne testi épséged, és a drága idődet sem kell többé pazarolni, hiszen nagyban felgyorsítja a munkát. Nem szór fémforgácsokat, a fogó alá nem fér be az ujjaid, gumírozott markolata pedig csúszásmentessé, ezáltal biztonságossá teszi a használatát. Rozsdamentes anyagának köszönhetően időtálló, sokáig dolgos szerszámod lesz! Termék tulajdonságai: Anyaga: Rozsdamentes acél, alumínium, ABS Mérete: 25 cm Mit rejt a termék doboza? 1 db Lemez Krimpelő Fogót , Chrimp Fogót Lemezhez

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db