LED napelemes lámpa - medúza

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
9,590Ft -20%
Eredeti ár:11,990 Ft
db


Romantikus éjszakai fények A nappali fényben feltöltődik és este automatikusan világít Fagy- és szélálló anyagból, vízlepergető Szeretne egy kis színt vinni éjszaka a kertjébe mindezt jópofa lámpákkal? Itt egy remek lehetőség, hogy kicsit otthonosabbá tegye a kinti környezetet este, amit még a szomszédok is megirigyelnek majd. Akár egy romantikus nyári vacsora hangulatát szeretnénk növelni, vagy a téli kivilágításunkat megtoldani pár plusz kiegészítővel, bármilyen esetről is legyen szó, nálunk van rá opció. Válassza a medúza vagy karácsonyfa alakú lámpát, és a jó élmény garantált. Használati utasítás: Nyomja meg a bekapcsoló gombot alul, majd helyezze a földbe és innenstől kezdve a nap végzi a munkát. Este pedig automatikusan látszódnak a fények a kertben. Fontos tudnivalók: Méret: 70 cm Színek: Váltakozó színek Újratölthető elem: 1.2V 600mAh (medúza) 1.2V 300mA NI-MH (fenyőfa) Üzemidő: kb. 8 órán keresztül világít folyamatosan Lehetőleg olyan helyre helyezze, ahol közvetlen napsütés éri legalább 6-8 órát. Mit tartalmaz a csomag? 1 db rozsdamentes acél rúd 1 db műanyag földbe szúrható tüske 1 db karácsonyfa vagy medúza alakú lámpa

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db